Voordat u uw wand mooi kunt laten afwerken, moeten uw muren of plafond gestuukt worden. Het stucwerk is belangrijk om de oneffenheden in de ondergrond weg te werken. Door samenwerkingen en ons netwerk met andere professionals waaronder stukadoors kan Schildersbedrijf Egmond een totaal oplossing bieden. Na het stuken is de wand klaar om te worden geschilderd of behangen.

Wandafwerking is natuurlijk erg persoonlijk. Het laten sausen is mogelijk met een gladde laag, maar ook met een lichte textuur. We werken met verschillende muurverf en latexverf van uitsluitend de beste kwaliteit, wat in elke kleur lever- en toepasbaar is op ieder plafond en wand.

Glasweefsel heeft als voordeel dat het scheuren overbrugd en dat het lichte oneffenheden van de ondergrond wegwerkt. Dit type moet nog wel afgewerkt worden met een muurverf (of krijtverf). Vliesbehang is eigenlijk hetzelfde behangtype als glasweefsel alleen is deze al afgewerkt. Verder wordt fotobehang steeds vaker toegepast, het mooie van dit behang is dat u zelf een foto kan aanleveren die gedrukt wordt op behang. Vaak wordt de foto digitaal aan ons aangeleverd en zorgen wij voor de complete afhandeling (van de bestelling tot en met het aanbrengen).

Benieuwd naar onze prijzen en de mogelijkheden?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.