Het kan iedereen overkomen: een gebroken ruit, bijvoorbeeld door een voetbal die erdoorheen vliegt. Goed repareren is niet eenvoudig. Wij beschikken over het vakmanschap en de ervaring die daarvoor nodig is. Wat er ook mis is gegaan, wij lossen het op.

Glas en beglazing zijn er in vele soorten en bedoeld voor allerlei toepassingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het toe te passen type en soort glas – van HR dubbelglas tot HR+++ dubbelglas – welke optimaal aansluit aan uw wensen en toepassing. Wij leveren en plaatsen alle mogelijke soorten beglazingen volgens de geldende NEN Normen.

Dubbel glas plaatsen heeft vele voordelen. Met dubbelglas is uw huis is beter geïsoleerd en beter bestand tegen temperatuurwisselingen. Na installatie van dubbelglas zult u dit zeker terugzien in uw lagere energierekening, wat tevens beter is voor het milieu. Een ander voordeel van dubbelglas is dat het geluidswerend is. Zo creëert u in een drukke straat meer rust in uw huis. Ook zijn ramen met dubbelglas steviger dan ramen van enkelglas en zult u minder last hebben van tocht.

Benieuwd naar onze prijzen en de mogelijkheden?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.