Het binnenschilderwerk kan sterk de sfeer en bescherming van uw interieur bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Wij adviseren u graag over kleurgebruik, materialen, methodieken en speciale verven zoals reinig- en afwasbare verf, betonlook of het herstellen van lekkages. We inspecteren de situatie en helpen klanten bij het maken van hun keuze.

Voordat er ook maar een blik verf open gaat wordt eerst de volledige werkplek vakkundig afgeplakt, zodat uw eigendommen ook tijdens het werk goed beschermd zijn. Ook het klaarmaken van de ondergrond tot het opruimen van de rommel na afloop behoren tot onze takenpakket.

Een goede verflaag kan slijtage van een veel gebruikte trappen, keukenkastjes en deuren voorkomen. Daarnaast beschermt verf tegen schimmels. Vooral in vochtgevoelige ruimtes, zoals badkamers en kelders, is schimmelvorming een veelvoorkomend probleem. Door het schilderen van muren en kozijnen heeft dit vocht geen kans om in te trekken, met als resultaat dat het huis fris zal blijven.

Benieuwd naar onze prijzen en de mogelijkheden?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.